Kupte si vstupenku a druhou máte za polovinu

Rodiče s dětmi, zamilované páry, kamarádi, kolegové... takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Víme, že návštěva Cinema City je zážitkem, který si nejvíce užijete ještě s někým dalším. A právě proto jsme si pro vás od pondělí 15. ledna až do 26. února připravili speciální akci, během které ke každé zakoupené vstupence získáte druhou s 50% slevou! To platí pro formáty 2D, 3D a IMAX, na výraznou slevu se ale můžete těšit i s formátem 4DX!

Na našich programech v průběhu celé akce najdete spoustu lákavých titulů. Již nyní můžete vidět v kinech rodinný film Wonka, životopisný Ferarri, komiksového Aquamana a ztracené království, komedii Pan Blake k vašim službám, S tebou nikdy, Zásah štěstím, Jeden gól nebo To se mi snad zdá v hlavní roli s Nicolasem Cagem. Nechybí ani česká komedie Jedeme na teambuilding. Zástupcem hororu je film Noční koupání. Dětské publikum jistě ocení animáky, kterými jsou Přání a Ptáci stěhováci. Do konce ledna se ještě na plátnech kin objeví severský životopisný snímek Bastard v hlavní roli s Madsem Mikkelsenem. Kritiky oceňovaný film Chudáčci nebo také tuzemské filmy jako Aristokratka ve varu Jiřího Vejdělka, životopisný film Karlos o životě zápasníka Karlose Vémoly nebo animovaný film Vynálezce.

Zlevněné vstupenky lze zakoupit on-line nebo na pokladnách našich kin. Kompletní pravidla slevové akce naleznete zde. Těšíme se na Vás!