Nový Batman v Cinema City

  Dne 2.3.2022 bude mít v Cinema City premiéru nový snímek režiséra Matta Reevese (Úsvit planety opic, Bitva o planetu opic), Batman.

   Dlouho očekávaná komiksová adaptace od DC Comics, která nepatří do DC univerza, tvořeného snímky Man of Steel, Justice League nebo Aquaman, představí divákům v roli neohroženého temného rytíře, bojujícím se zločinem v Gotham City, Roberta Pattinsona (Tenet). Proti zločinu však nebude bojovat sám, přičemž mu bude k ruce Catwoman v podání Zoe Kravitz (série Fantastická zvířata) a samozřejmě nebude chybět ani komisař Gordon, kterého ztvární Jeffrey Wright (No Time to Die, Hunger Games). Nedílnou podporou Batmanovi aka Bruce Wayneovi bude i jeho komorník Alfred v podání Andyho Serkise (Avengers: Age of Ultron).

   Na opačné straně barikády pak budou stát proti Batmanovi nejen běžní kriminálníci, ničící životy slušných lidí Gotham City, ale též dva jedineční superpadouši, Tučňák v podání Colina Farrella (Gentlemani) a Hádankáře, kterého ztvární Paul Dano (12 let v řetězech).

   Připravte se na nejtemnější verzi příběhu o neohroženém bojovníkovi proti zločinu, který nebojuje jen s bezprávím a padouchy, ale i sám se sebou, kterou divákům režisér Matt Reeves servíruje s notnou dávkou výbušné akce a nervy rvoucího napětí. V Cinema City si snímek vychutnáte v IMAX, 4DX, VIP i všech ostatních formátech, vstupenky do Gothamu můžete zakoupit zde.