BLACK WIDOW: KUPTE SI VSTUPENKU DO CINEMA CITY JEŠTĚ DNES

S Marvel máte rande 8. července, kdy se v kinech Cinema City objeví Black Widow. Již dnes si můžete zakoupit vstupenky na nejnovější díl filmového světa studia Marvel (MCU), který promítáme také ve formátech IMAX, 4DX a VIP.

 

JAKÝ JE PŘÍBĚH BLACK WIDOW?

Bývalá sovětská agentka Nataša Romanoffová, která se stala mstitelkou, se vrací do dob komunismu, aby se postavila Taskmasterovi. Tento záhadný padouch má schopnost absorbovat schopnosti těch, s nimiž bojuje, a co je ještě znepokojivější, získal armádu poslušných agentů, kteří ohrožují celý svět.
Aby jej zastavila, musí Nataša povolat své bývalé parťáky: Jelenu, Alexeje alias Rudého strážce a Melinu. Osud světa visí na vlásku a Nataša musí počítat s tím, že vyjde najevo i její temná minulost.

KAM NA ČASOVÉ OSE MCU ZAPADÁ BLACK WIDOW?

Black Widow se obětovala výměnou za Soul Stone ve filmu Avengers: Endgame (2019). Proto se režisérka Cate Shortlandová ve filmu Black Widow vrací k jejím předchozím dobrodružstvím na časové ose. Odehrává se mezi filmy Captain America: Občanská válka (2016) a Avengers: Infinity War (2018).
Black Widow je také úvodním filmem čtvrté fáze MCU. Zahrnuje tituly Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (září 2021), Eternals (listopad 2021), Spider-Man: Bez domova (prosinec 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (březen 2022) a Thor: Love and Thunder (květen 2022).

V JAKÝCH FILMOVÝCH FORMÁTECH MŮŽETE BLACK WIDOW ZHLÉDNOUT?

Nové dobrodružství Nataši Romanoff si budete moci vychutnat nejen ve 2D, 3D, ale také ve speciálních formátech IMAX, 4DX a VIP.
Jaké to je zažít film ve 4DX? Díky této technologii zažijete intenzivnější a dokonalejší filmový zážitek s využitím všech smyslů. Sedadla se pohybují všemi směry v závislosti na tom, co se zobrazuje na obrazovce. Každé sedadlo 4DX™ se pohybuje ve třech osách: houpání, naklánění a naklánění. Řada pohybových a smyslově vzrušujících efektů (čichové vjemy, šplouchání vody, lechtání nohou nebo zad a další) umožňuje divákům plně se ponořit do děje filmu a mít pocit, že jsou součástí samotného příběhu.

Jaké to je zažít film v IMAX? Ohromující! Právě IMAX vám umožní sledovat ty největší filmové trháky v pohodlí, s jasnějším, ostřejším a kvalitnějším obrazem a dokonalým zvukem a kombinací obojího, která vás vtáhne přímo do děje. V IMAX si užijete film naplno.

Jaké to je zažít film ve VIP? Cinema City Chodov je největším megaplexem v České republice a jako jediný nabízí all-inclusive VIP zónu. Malé a útulné sály nabízí pohodlné a polohovatelné kožené sedačky a v lobby si můžete před začátkem představení vychutnat neomezený bar s občerstvením. Bufet je složený z originálního menu, které kromě jiného nabízí: dva druhy pizzy, fusilli a salátový bar. Vybrat si můžete také ze 3 typů sladkých dezertů. Pro zobrazení aktuálního menu klikněte zde. Vstup do VIP zóny je zákazníkům umožněn 30 minut před začátkem projekce. Hodinu po začátku představení je k dispozici také samoobslužný bar, kde si zákazníci mohou nabrat tolik popcornu a nachos, kolik jen chtějí. To vše mohou zapít neomezeným množstvím točených nealkoholických nápojů. Dopřejte si all-inclusive zážitek ve VIP.

VSTUPENKY NA BLACK WIDOW V PRODEJI ZDE.

Související film