Nejznámější české influencerky poprvé v hlavních rolích!

Film Cool Girl! Byl natočen na motivy knižního bestselleru od spisovatelky Leny Valenové, české autorky, která žije v New Yorku. Jedná se o první český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí právě influencery, Kristal Shine, Dominique Alagia a Anna Šulcová. Celé trio se zúčastnilo tříměsíčního hereckého workshopu k přípravě na své role. Na tomto filmu se také podílelo více jak 900 komparzistů.

O čem film pojednává? Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) jsou na začátku svých dospělých životů. Každá z nich má své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Všechny se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama.

Kromě hlavní trojice, která je složena z nejznámějších českých influencerek, v obsazení uvidíme i velmi slavné české herce jako Lindu Rybovou, Kateřinu Brožovou, Jana Šťastného, Jiřího Dvořáka, Zuzanu Noriskovou, Filipa Blažka a Sabinu Laurinovou.

Vstupenky na Cool Girl! lze zakoupit zde.

Související film