Letní soutěž s Cinema City: Kupte si vstupenku do kina na libovolný film a vyhrajte nový automobil!

Soutěž SUMMER PROMO s mottem „V Cinema City vyhrává každý filmový nadšenec!“, můžete znát již z minulých let. Stala se natolik oblíbenou a žádanou, že si léto bez ní již těžko dokážeme v multiplexech Cinema City představit. Potěšeni budou nejen všichni filmoví nadšenci, ale příležitostní návštěvníci, protože v této soutěži vyhrává skutečně každý! Libovolnou zakoupenou vstupenku stačí zaregistrovat online na webových stránkách www.kazdyvyhrava.cz, kde se vzápětí dozvíte, jakou cenu jste vyhráli. I letos je v soutěži spoustu atraktivních a rozmanitých cen, mezi nimiž jsou poukazy na nákup v obchodech Klenoty Aurum, ScanQuilt nebo Astratex. Tiskárna HP LaserJet Tank, jízdenky do Špindlerova Mlýna, dárkové tašky s drinky Big Shock!, dárková kazeta Versace, taška s produkty Rodinné od Sedity, Barbie DreamHouse pro malé princezny, vstupenky do kina či slevy na občerstvení a hlavní výhra, kterou je osobní automobil Škoda Karoq. „Letos opět přinášíme divákům oblíbenou letní soutěž, ve které je každá zakoupená vstupenka výherní. Tato marketingová aktivita je pro nás úspěšná a i letos čekáme, že se diváci aktivně zapojí díky atraktivním výhrám a silným filmovým titulům,“ říká marketingová manažerka Cinema City Lenka Tichá.

Letošní léto je plné filmových blockbusterů. Prázdniny odstartuje již páté dobrodružství archeologa Indiana Jonese s názvem Indiana Jones a nástroj osudu, hned poté se vrhne na plátna kin Tom Cruise v novém snímku série Mission: Impossible Odplata - První část. Christopher Nolan se opět vrací na plátna kin s mimořádným počinem. V polovině července uvede svůj nejnovější snímek Oppenheimer, který bude, mimo jiné formáty, promítán také v 70mm IMAX kopii, a to v pouhých 30 kinech po celém světě. Přičemž právě pražské kino IMAX v Cinema City Flora bude jediné v kontinentální Evropě, které film v tomto formátu nabídne. Pro odlehčení na vás čeká růžová komedie Barbie s Margot Robbie a Ryanem Goslingem v hlavních rolích. Pokud se rádi v kině bojíte, můžete se těšit na horor Insidious: Červené dveře a akční příběh z hlubin oceánu Meg 2: Příkop. Nezapomínáme ani na ty nejmenší diváky, které potěšíme kouzelným animákem Mavka: Strážkyně lesa. Naopak, pokud jste milovníci akčních filmů, můžete zajít třeba na závodní trhák inspirovaný stejnojmennou videohrou Gran Turismo, akční komedii Želvy Ninja: Mutantí chaos, Equalizer 3: Poslední kapitola nebo na nový komiksový DC film Blue Beetle. Z české kinematografie se můžete těšit například na komedii podle stejnojmenné divadelní hry Můžem i s mužem nebo přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky s názvem ONEMANSHOW: The Movie.

Soutěž probíhá od 29. června do 31. srpna. Registrujte svou vstupenku do 31. srpna na www.kazdyvyhrava.cz a užijte si svou výhru.