Vstupenky na 25. bondovku s názvem Není čas zemřít jsou již v prodeji!

Po odkladech se konečně dočkáme premiéry pokračování o nejslavnějším špionážním agentovi všech dob! Film si můžete vychutnat ve formátech 2D, 4DX, IMAX nebo VIP. Otázka zní: který formát si vyberete Vy?

Daniel Craig se vrací v údajně poslední bondovce. James Bond, agent 007, čelí obzvlášť smrtícímu zločinci Safinovi (držitel Oscara za Bohemian Rhapsody Rami Malek), padouchovi, který je napojen na Bondovu novou lásku Madeleine Swann (Lea Seydoux, která se vrací z předchozího filmu Spectre).

Jeviště je připraveno na velkorozpočtové exotické lokace (Jamajka, Itálie a další), zběsilé kulisy a řady nových i známých tváří. Jinými slovy, přesně to, co by člověk od bondovky očekával. Režisér Cary Joji Fukunaga, producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli a scenáristka Phoebe Waller-Bridge slibují, novou bondovku ve velkém stylu.

Vrací se Ralph Fiennes jako M, Ben Whishaw jako Q nebo Moneypenny, k nimž se přidávají nováčci Lashana Lynchová (Captain Marvel), která hraje novou agentku 00 a Ana De Armasová (Knives Out), v roli kolegyně Nomi. Když to všechno zkombinujeme s hudbou Hanse Zimmera z Gladiátora a titulní skladbou od Billie Eilish (kterou jsme poprvé slyšeli už v březnu 2020), koktejl ingrediencí nás všechny řádně protřepe a zamíchá.

Vyberte si svůj speciální formát a zakupte si zde své vstupenky na Není čas zemřít!

Související film