Třetí Ant-Man vtrhl do kin a přináší další fázi MCU!

Ant-Man a Wasp: Quantumania je prvním filmem 5. fáze MCU, tedy propojeného komiksového vesmíru Marvel Studios. O jeho režii se stejně jako u obou dvou předchozích částí postaral Payton Reed. Zařadil se tak k bratrům Russovým, nebo Taika Waititi, kteří pro Marvel natočili tři a více snímků. Quantumania nám představí zcela nový vesmír, který byl dosud skrytý v říši kvant.

Ve filmu se nám oficiálně představí nový arcizáporák, který má v budoucnu nahradit Thanose. Bude jím Kang Dobyvatel (Jonathan Mayors), jehož odlišnou verzi jsme již měli možnost vidět v seriálu Loki. Kromě Kanga se můžeme těšit ještě na Billa Murrayho v roli žoviálního záporáka Lorda Krylara, ve filmu se rovněž objeví šílený génius MODOK, který bude známý zejména fanouškům komiksů a při uvedení traileru se živě diskutovalo, kdo si jej zahraje. Jen dodáme, že půjde o povedené překvapení.

Pátá fáze nám má mimo jiné přivést třetí Strážce galaxie, Bladea, Tajnou invazi, druhou řadu Lokiho, nebo třeba očekávaný seriálový návrat Daredevila. Je se tedy rozhodně nač těšit. Začít novou éru Marvel universa tak můžete už nyní v kinech, kde se k Scottu Langovi (Paul Rudd) Hope van Dyne (Evangeline Lilly), Hanku Pymovi (Michael Douglas), Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) připojí i Scottova dcera Cassie (Kathryn Newton). Přejeme vám kvantovou podívanou!
 

Vstupenky zakoupíte zde.


 

Autor: Tomáš Lesk z https://nafilmu.cz/